Spaar hartjes voor korting - Gratis verzending NL vanaf Euro 90,-
0
Je winkelwagen
0
Je winkelwagen

Suzanne Poot, geboren op 6 maart 1976 in Den Hoorn, is auteur van de bestseller Rauw, naakt en gezond. De Engelse vertaling Raw, naked and healthy wordt in 17 landen wereldwijd verkocht.

Ze is plantbased health coach en Hippocrates health educator en geeft regelmatig lezingen en workshops. Met haar boek en de “Love the Hippocrates lifestyle” wil ze mensen inspireren om hun gezondheid en kwaliteit van leven zoveel mogelijk in eigen hand te nemen ~ met liefde voor moeder natuur.

Suzanne’s persoonlijke verhaal

Jarenlang voelde ik mij niet goed. Ik had allerlei kwaaltjes, was vaak moe en kwam niet verder met de (reguliere) artsen.

Een paar jaar geleden vroeg ik me af wat ik er zelf aan kon doen want ik wilde mij goed voelen. Na veel leren en lezen over gezondheid, voeding, natuurlijke remedies en mindset, reisde ik in 2011 naar het Hippocrates Health Institute in Amerika.

Ik volgde daar een 21 daags uitgebreid natuurlijk programma, at alleen maar rauw plantaardige voeding en leerde wat voeding, leefstijl en mindset voor ons betekent. Deze reis heeft mijn leven compleet veranderd. Ik vond wat ik zocht, namelijk echte gezondheid – zowel lichamelijk als geestelijk!

speech-bubble

Your body’s ability to heal is greater than anyone has permitted you to believe

speech-bubble

Let food be thy medicine

Suzanne’s missie

In 2014 ronde ik mijn opleiding tot Hippocrates health educator af. Nu deel ik graag hoe we zelf onze lichamelijke en geestelijke gezondheid (meer) in eigen hand kunnen nemen. Ons lichaam zit wonderlijk mooi in elkaar! Als we onszelf optimaal verzorgen, krijgt ons lichaam de kans om optimaal te functioneren. Hierdoor kunnen we gezond (er) worden, voelen we ons fitter, krachtiger en uiteindelijk ook gelukkig (er).

Ik ben blij dat de mensen die ik in het instituut heb ontmoet, hun verhalen ook wilden delen. Veel van hen waren (ernstig) ziek en soms zelfs opgegeven door de westerse geneeskunde. Velen zijn opgeknapt en/of zijn weer gezond door deze leefstijl. Daarom heb ik het boek Rauw, Naakt en Gezond geschreven, geef ik lezingen, workshops, coach ik mensen 1 op 1 en heb ik deze website opgezet.

In de webshop vind je per categorie een divers aanbod van natuurlijke Hippocrates producten of diensten. Verder deel ik informatie via de nieuwsbrief, op facebook en via youtube. Tevens blog ik regelmatig.

Ik wil erbij zeggen dat deze website niet hetzelfde is als wanneer je het Hippocrates Health Institute zelf bezoekt en het volledige programma afloopt. Wat dit geweldige instituut aanbiedt, valt niet te evenaren en kan zeker niet online aangeboden worden. Wil je meer weten of dit instituut kijk dan hier en/of mail me voor meer informatie.

Ik hoop dat het boek Rauw, Naakt en Gezond en de Love the Hippocrates lifestyle jou een basis mag bieden om je gezondheid en kwaliteit van leven te bevorderen terwijl we tegelijkertijd ook nog eens goed zorgen voor moeder aarde en de dieren.

Just love the Hippocrates lifestyle!

Gezonde groet,
Suzanne Poot

Love the Hippocrates lifestyle

Met liefde voor moeder natuur!

Wil je meer inspiratie opdoen?
Ontvang mijn voeding- & gezondheidstips plus recepten gratis in je mailbox. (2x per maand)